Koekiemonster taart

Ter gelegenheid van mijn zoontjes eerste verjaardag heb ik deze koekie monster taart gemaakt. De cake vulling is van Betty Crocker. Heerlijk, als je van die echte zoete taarten houdt. Betty Crocker is een Amerikaans bak product dat ik heb besteld via USfoodz. Zelf heb ik gekozen voor de SuperMoist Party Rainbow Chip Cake Mix met de rainbow frosting in het midden van de taart.

De taart heb ik gebakken en laten afkoelen. Vervolgens heb ik de taart horizontaal doormidden gesneden en het onderstuk besmeerd met frosting. Vervolgens het bovenstuk er weer opgelegd.

Kneed nu je de marsepein zacht. Bestrooi een werkblad en deegroller met poedersuiker en rol daarover je marsepein uit ter grote van je taart. Vervolgens meng je met poedersuiker en water een glazuurlaagje dat je over de taart smeert. Daarna leg je de plat gerolde blauwe laag marsepein er over. Versier vervolgens met de kleuren wit en zwart de ogen en de mond van het koekiemonster.

De gekleurde marsepein heb ik gekocht bij de Makro, maar is ook gemakkelijk via het internet te bestellen.

Rating: 1.0/10. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Welkom op Lekker & Gezellig! Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do's die ik heb opgedaan verzamel. Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) ! Liefs, Evelien

Leave a Reply