Hartjesbrownie

Hier een idee voor een feestelijke brownie taartje. Het is eigenlijk heel simpel te maken. En daar hou ik nou van. Simpele recepten met een groots effect.

Hartjesbrownie

Wat heb je nodig? 1 pak brownie mix van homemade, 1 pak blondie mix van homemade, uitsteker in de vorm van een hartje en eventueel een taartsnijder.

Hoe maak je deze hartjesbrownie?

  1. Bak een brownie en een blondie cake. Voor de luie bakkers onder ons (zoals ik vandaag) koop de bakmixen van homemade. Hier hoef je alleen maar water bij te doen. Hier zit ook een leuk papieren bakje bij waar je de taart in kan bakken en naderhand weer in kan stoppen.
  2. Als de taarten volledig afgekoeld zijn, snij dan de taart doormidden. Ik gebruik hier altijd een metalen taartsnijder voor.
  3. Nu heb je dus vier taarten. Steek uit elke taart twee hartjes en haal deze er voorzichtig uit.
  4. Smelt de toegevoegde chocolade uit de cakemixen in een bakje met gekookt water.
  5. Smeer de gesmolten chocolade over de chocolade brownie cake en leg vervolgens voorzichtig de blondie cake hier boven op. Leg zo ook de andere twee op elkaar.
  6. Stop vervolgens de brownie hartjes voorzichtig in de blondie cake en de blondie hartjes in de chocolade cake. Duw goed aan.
  7. Als de chocolade hard is geworden en de taarten dus aan elkaar plakken kun je de taart eventueel voorzichtig terug doen in de papieren bakjes. Tape de bakjes met een kleurrijke washi tape weer aan elkaar. Zo heb je een vrolijk bakje waar je de taart in kan serveren of cadeau kan doen.

Follow my blog with Bloglovin

Rating: 7.0/10. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Welkom op Lekker & Gezellig! Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do's die ik heb opgedaan verzamel. Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) ! Liefs, Evelien

Leave a Reply