Wijnbar & Brasserie Pollevie, Den bosch

1 mei was het voor ons een klein feestje. We waren 10 jaar samen en we zijn dit met zijn tweeën gaan vieren bij Pollevie in Den Bosch. Een gezellige wijnbar in het centrum van Den Bosch met een sfeervolle inrichting en lekker eten. We hadden gekozen voor een parade Pollevie met wijnarrangement. Kortom een vier gangen verrassingsmenu!
Wijnbar & Brasserie Pollevie, Den bosch
Als starter kregen we crostini’s, dipjes en Crudités…… yam. Gevolgd door een combinatie van warme en koude gerechtjes. Kalfspastrami, aspergesoepje en een stukje verse zalm. Daarna twee warme gerechten, tongscharfilet en Helvoirtse eend (de laatste ben ik in alle gretigheid vergeten te fotograferen). Als laatste gang kregen we peer granite met panna cota en rozenblaadjes. Bij elk gerecht werd ons een bijpassende wijn uitgeschonken en ons verteld over de oorsprong van deze wijnen. Het was allemaal heerlijk.

Als grote verrassing kregen we nog een extra gang. Dit was geregeld door vrienden van ons die wisten dat we daar gingen eten. Witte chocolade mouse met lavendel en honing.. daar zeggen wij geen nee tegen!

www.pollevie.nl

Rating: 10.0/10. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Welkom op Lekker & Gezellig! Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do's die ik heb opgedaan verzamel. Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) ! Liefs, Evelien

Leave a Reply